OM MIG

Mitt handarbetsintresse startade redan som liten. Jag började sy kläder till dockorna och då var det ju Barbie som gällde.

När jag kom upp i tonåren så fick jag praktik på ett skrädderi varje lördag. Det var lärorikt. Så jag sydde mycket till mig själv då. När jag slutade 9:an så hade jag bestämt mig för att bli sömmerska. Gick en 3-åri utbildning till "Klänningssömmerska" som det hette på den tiden. Så redan då började jag att samla på mig sybehör och tyger.

När sen barnen kom så sydde jag mycket till dom. Sydde mycket av gamla kläder. Det som har blivit så poppis nu. Återbruk.

Under alla år har jag köpt och samlat Sybehör, band och tyger. För många år sedan var det en garnaffär som stängde och då köpte jag alla knappar och blixtlås, så det finns i överflöd. Tråd köpte jag hem då jag hade sykurser så deltagarna kunde köpa billigt.

Jag har också tagit hand om en massa gamla kläder som inte har varit mening med att restaurera. Så där har blivit ett antal spetsar och dyligt över. Så jag kommer att saluföra både nytt och begagnat.

Nu är det dags att röja upp och sälja allt jag inte behöver. Hoppas du hittar något du behöver.

 Välkommen med beställning!